Studio Sassy

Hair & Beauty

Hei! Mä olen siis Paula Wallin. Parturi-kampaaja, kosmetologi, personal trainer, entinen ravintola-alan sekatyöläinen, jooga- ja pilatesharrastaja, erinomainen keittiöpsykologi ja sinun armollinen asiakaspalvelijasi.

Ja olen tämän blogin tai infosivuston, tai miksi sitä kukakin haluaa kutsua, ylläpitäjä.

 

En itse miellä tätä tyypilliseksi blogiksi tai kutsu itseäni bloggaajaksi. Sivuston tarkoitus on viedä tiiviisti paketoitua tietoa ja asiaa kuluttajille. Idea lähti siitä, että vaikka kuinka suu vaahdossa asiakkaideni kanssa juttelen, aika kampaamopenkissä on rajallinen, enkä ehdi kertoa kaikkea, mitä asiakas haluaisi tietää. Tämä alusta auttaa siinä. Olen ajan saatossa poiminut aiheita ja asiakkaiden toiveita ja mietteitä ja pyrin nyt antamaan niihin vastauksia ja helpottamaan ihmisten arkea. Kannattaa heti nyt jo sitten huomioida se, että minulla on tapana puhua hieman pilke silmäkulmassa, ja jos et vielä tunne minua persoonana, voit saada sen kuvan, että olen ylimielinen, nokkava ja jopa suoran sanottuna *ittuileva. Mutta vannon, että en ole mitään sinne päinkään. En vain osaa tehdä tätä liian vakavana ja haluan, että ote aiheisiin on rento niin kirjoittajalla, kuin lukijalla.

 

Aiheet pyörivät luonnollisesti kauneuden ja hyvinvoinnin ympärillä, mutta tiedä vaikka sekaan välillä livahtaisi jotain henkilökohtaisempaakin.

 

Ideoita, aiheita, kysymyksiä ja mielipiteitä otetaan enemmän, kuin ilolla vastaan, sillä tämä sivusto on täysin teitä kuluttajia varten.

 

<3 stay="">