Studio Sassy

Hair & Beauty

Perus kasvohoitojen ja ihonpuhdistusten lisäksi palveluista löytyy hieman erikoisempiakin hoitomuotoja.

Yon-Ka Le Grande Classique 

Tämä kasvohoito on rakennettu henkilölle, jolla edellisestä kasvohoidosta on kulunut pidempi aika. Peruspuhdistusten lisäksi hoitoon voi sisällyttää kasvohoitolaitteen, joka on joko timanttihionta tai ultraäänipuhdistus. Iho on hoidon jälkeen perusteellisesti puhdistettu, ihon toimintoja elvytetty ja ihon pinta kosteutettu.

 

Yon-Ka Hydralessence

Syväkosteuttava kasvohoito on suunniteltu kuivalle iholle, joka tuntuu karhealta, kiristää ja/tai on pintakuiva ja hilseilevä. Myös rasvoittuva iho kärsii usein pintakuivuudesta ja kosteuden puutteesta. Hoito sisältää mm. rakeettoman kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen, napakoittavan hieronnan ja tuplanaamion. Iho on hoidon jälkeen pehmeä, joustava ja kirkas.

 

Yon-Ka Vital Defence

Puhdistava ja uudistava kasvohoito, joka on täydellinen iholle, joka näyttää ja tuntuu tunkkaiselta ja väsyneeltä ja jolla on jo alkanut näkyä ikääntymisen merkit. UV-säteily, lämpötilan vaihtelut ja tupakointi näkyvät valitettavasti ajan saatossa kasvojen iholla. Vitamiini- ja antioksidanttinenpitoinen hoito auttaa ihoa suojautumaan vapailta happiradikaaleilta ja saasteilta ja kasviuutteet korjaavat syntyneitä vaurioita palauttaen ihon heleyden ja elinvoimaisuuden.

 

Yon-Ka Alpha Vital

Erikoiskasvohoito, joka elvyttää, kirkastaa ja silottaa. Hoito sisältää tuplakuorinnan, rakeettoman ja AHA-hedelmähapon (keskivahva happo), joilla saadaan kuorittua ja elävöitettyä ihon pintaa ja häivytettyä ikääntymisen merkkejä. Erikoisnaamio kosteuttaa ja silottaa ja lopputuloksena ovat täysin uudet kasvot. Hoitoon kuuluu myös ihoa uudistava ja ihon sisäisiä toimintoja parantava hieronta. Hoito sopii myös akne-iholle. 

Yon-Ka Optimizer

Kohottava ja korjaava erikoiskasvohoito on tarkoitettu "kasvojenkohotukseen". Hoidolla on ryppyjä ja juonteita kohottava vaikutus ja samalla se aktivoi ihon omaa uudistumista. Hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät kollageenia ja hyaluronihappoa sekä peptidejä ja koentsyymi Q10:n, jolloin lopputuloksena on suojattu ja kosteutettu kiinteä, tasainen ja nuorekkaampi iho.

Yon-Ka Time Resist

Siloittava ja ihon pintaa kirkastava erikoiskasvohoito kohottaa jopa syviä ryppyjä. Kasviperäiset kantasolut aktivoivat ihon nuorekkuutta ja hyaluronihappo ja kauran polysakkaridit siloittavat ryppyjä. Ikääntynyt iho tarvitsee usein myös lisäravintoa, jota saadaan mm. voipuun voista, joka antaa hoidossa käytetylle Time Resist-voiteelle myös sen ihanan täyteläisen koostumuksen. Hoidon jälkeen iholta on poistunut väsymyksen merkit, se on kirkas ja tuntuu napakalta.

 

Hapotukset/happohoidot eli kemialliset kuorinnat ovat erinomainen hoitomuoto erityisesti epäpuhtaalle, väriltään elottomalle/samealle, arpiselle tai pigmenttihäiriöiselle iholle. Hapotuksissa käytetään aina yksilöityjä, ihotyypille soveltuvia happoja.

 

Varaa tästä aika erikoiskasvohoitoon

Mitä hapot ovat?

AHA- happo eli Alpha Hydroxy Acid on yleinen nimitys usealle eri hapolle. Aha-happoja saadaan mm. hedelmistä, maidosta ja mantelista. Hapot voivat olla sekä luonnonmukaisia, kuin synteettisiä ja niiden voimakkuus vaihtelee suuresti.

 

BHA-happo eli Beta Hydroxy Acid eli tunnetummin salisyylihappo on rasvaliukoinen happo ja siksi käytetty erityistesti rasvaisen ihon ja miliumien hoidossa.

 

PHA-happo eli Poly Hydroxy Acid on hapoista kaikkein miedoin ja ainoa happo, joka oikeasti soveltuu päivittäiseen käyttöön.

 

Hyaluronihappo on yksi tutuimmista kosmetiikan raaka-aineista kahdesta syystä; sitä on luonnostaan meidän ihossa ja sillä on superkosteuttavia ominaisuuksia. Seerumit, jotka sisältävät hyaluronihappoa ovat ehdoton must etenkin talviaikaan. Hyaluronihappo seerumia käytetään oikeaoppisesti niin, että se levitetään iholle päivä- tai yövoiteen alle. Tämä johtuu siitä, että valtaosa kasvovoiteista sisältää kosteutta sitovia aineita, joiden idea on napata ilmasta kosteutta ja sitoa se ihon pinnalle ja näin iho voi hyvin. Noh, kun talviaikaan ilma ympärillämme ei todellakaan ole kosteaa, niin arvaas mistä kasvovoide alkaa imemään kosteutta… Nimenomaa, ihosta itsestään. Seerumeilla tämän voi helposti estää ja siksi yöksi usein suositellaan hieman raskaampia ja ravinto- ja kosteusrikkaampia voiteita.

 

Mitä hapot tekevät?

Kun sanomme, että emme ole taikureita emmekä pysty ihmeisiin, niin hapoilla kuitenkin päästään jo aika lähelle. Hapot siis yksinkertaistettuna kuorivat ihon pintaa ja poistavat siltä kuolleen ihonsolukon. Hapoilla voidaan siis kirkastaa, elvyttää ja uudistaa ihon pintaa. Lisäksi hapoilla voidaan kosteuttaa (esim. PHA-happo, joka toimii myös antioksidanttina), kiinteyttää ja vaikuttaa pigmenttihäiriöihin, kuten maksaläiskiin. Ihon talineritystä saadaan hillittyä ja tuotteiden imeytymistä parannettua. Hapot antavat iholle sopivan määrän ärsykettä, että sen aineenvaihdunta kiihtyy ja näin iho uusiutuu nopeammin ja tähän monet tuloksetkin perustuvat. Voimakkaat hapot kuitenkin laskevat ihon pH-arvoa (normaalisti ihon pH4,5-5) hetkellisesti ja siksi suojaaminen ja kosteuttaminen on todella tärkeää.

 

Kenelle hapotus sopii ja kenelle ei?

Hapotuksia suositellaan, kun sinulla on:

-rasvainen, epäpuhdas, tai ruusufinniin tai akneen taipuvainen iho

-vanheneva iho, epätasainen, kuiva, juovainen, couperosa

-epätasainen iho, suuret ihohuokoset, syvät rypyt, arvet

-pigmenttihäiriöitä, hyperpigmentaatiota, maksaläiskät

 

Hapotuksia ei tehdä raskaana oleville tai jos asiakkaalla on mikä tahansa tulehdus päällä. Herpes ei saa olla aktiivinen ja mikäli se on todella usein aktiivinen, suositellaan estolääkitystä 2pvä ennen hapotusta. Roacuttan- tai vastaavasta aknelääkityksestä oltava 6kk.

 

Mitä hapotuksen jälkeen?

Iho saattaa reagoida hapotukseen, mutta yleensä se on jo seuraavana päivänä täysin rauhoittunut. Voimakas hapotus saattaa aiheuttaa ihon kuoriutumista n. 2-3 pvä myöhemmin. Hapotuksen jälkeen iho ei saisi hikoilla n. 48 tuntiin ja kotihoitotuotteiden tulisi olla todella kosteuttavia. Viikon aikana ei myöskään suositella ihoa kuorittavan tai karvoja poistettavan. Solarium ja auringonotto ovat kuukauden ajan täysin kielletty! Hapotettu iho + UV = kuiva, uurteinen, pigmenttihäiriöinen iho. Jos etelänloma on kuitenkin tiedossa, on iho suojattava 50-pinnaisella suojatuotteella ja ihoalue pidettävä varjossa ja piilossa suoralta auringonvalolta.

 

Meillä käytetyt hapot.

Studio Sassyn hapot ovat sekä synteettisiä, että  luonnonmukaisia ja vahvuuksia on vahvasta mietoon. Erilaisia happoja on sekä Ekopharman, että Yon-kan tuotteissa. Ekopharma pH2 AHA-happo on meidän vahvin happo, joka neutraloidaan iholta hoidon jälkeen siihen soveltuvalla nesteellä.

Happoseos koostuu:

-maitohappoa sisältävä mustikkauute (INCI: Vaccinium Myrtillus Fruit Extract)

-glykolihappoa sisältävä sokeriruokouute (INCI: Saccharum Officinarum Extract)

-sitruunahappoa sisältävä appelsiiniuute (INCI: Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract)

-sitruunahappoa sisältävä sitruunauute (INCI: Citrus Limon Fruit Extract)

-omena- ja viinihappoa sisältävä sokerivaahterauute (INCI: Acer Saccharum Sap Extract)