Studio Sassy

Hair & Beauty

Älä purista itse!

Mikäli ihosi on epäpuhtauksiin taipuvainen, varaa aika mekaaniseen ihonpuhdistukseen. Kosmetologi poistaa epäpuhtaudet oikeaoppisesti, hygieenisesti ja mahdollisimman hellävaraisesti. Jos epäpuhtaudet ovat todella syvällä tai tiukassa tai ihon pinta on samea, kuiva, karhea tai eloton voi laitehoidosta olla enemmän apua.

 

Timanttihionta on tehokas, mutta hellävarainen ihon kuorintamenetelmä, joka tehdään laitteella. Se poistaa kuolleen ihosolukon, pinnallisia epäpuhtauksia ja aktivoi ihon pinnan toimintoja, jolloin iho uudistuu nopeammin ja kuona-aineet poistuvat. Sarjahoitona siitä on apua myös arpien hoidossa.

 

Ultraäänipuhdistus perustuu ultraääniaaltoihin, jotka saavat laitteen hoitopään värähtelemään ja nostattamaan epäpuhtauksia ihon pinnalle. Myös ultraäänipuhdistus kuorii ihon pintaa ja kirkastaa ihon välittömästi. Hoito sopii hyvin herkällekin iholle ja erityisesti, jos ihohuokosesi ovat pienet ja epäpuhtaudet tiukassa tai todella syvällä.

 

Kasvohoidot

Palvelunimikkeessä mainitut "terapiatuotteet" ovat erikoistuotteita, kuten happoja, erikoisnaamioita tai ne voivat käsittää toisen edellä mainituista laitteista. Kasvohoidon alussa kosmetologi tekee analyysin ja hoitosuunnitelman ja valitsee erikoistuotteet ihon tarpeiden mukaan. Täydellisessä kasvohoidossa hoito päätetään rentouttavaan hierontaan, joka tehdään kasvojen, dekolteen ja niska-hartiaseudun alueille.

Erikoiskasvohoidoista on oma sivustonsa, jonne pääset alla olevasta linkistä.

 

Erikoiskasvohoidot

 

Kaikki edellä mainitut hoidot voidaan tehdä myös vartalon alueelle. Mikäli esimerkiksi selkäsi iho "kukkii" löydät palvelut ajanvarauksessa Vartalohoidot kohdasta.

 

 

Mekaaninen ihonpuhdistus komedorautaa apuna käyttäen.

Timanttihionta.

Ultraäänipuhdistus.

Ripsillä näyttävyyttä kasvoille.

Käytössämme on ammattikäyttöön suunnitellut RefectoCil-värjäys- ja Lash Curl-tuotteet, joita on tuotettu jo yli 70 vuotta. Värivalikoimaan kuuluu syvän mustan ja ruskeiden lisäksi trendikkäät punaiset ja violetin sävyt. Väri voi kestää ripsissä ja kulmissa jopa 6 viikkoa. Kulmien värjäys on nostanut päätään myös miesten keskuudessa, sillä harmaat kulmakarvat saadaan helposti luonnollisen väriseksi, eikä tarvitse jännittää huomaako kollegat tai edes puoliso, että nyt on käyty ehostautumassa. Uutuutena saataville on tullut myös Sensitive-sarja, jonka väripigmentit ovat peräisin kasveista, joten ne sopivat herkimmillekin asiakkaille.

 

Ripsien kestotaivutus vai ripsipermanentti?

Comme ci, comme ça. Ripsien kestotaivutus on lähinnä trendikkäämpi nimike vanhanaikaiselle ripsipermanentille, sillä teknologia perustuu molemmissa samaan; ripsen rakenne rikotaan ja kiinnitetään uuteen muotoon. Meillä ripsiä ei koskaan taivuteta kokonaan, vaan taivutus tehdään tyvestä, jolloin ripset kaartuvat kauniisti ja avaavat katsetta. Ripset myös värjätään samalla ja tulos on vielä upeampi.

 

Ripsienpidennys

Kun haluat silmiisi näkyvyyttä, mutta et jaksa leikkiä ripsivärin kanssa, eikä edelliset mainitut palvelut riitä… Meillä tehdään ripsienpidennys KLASSISELLA tekniikalla. Käytössä on sekä minkki- että silkkiripsiä sekä paljon eri paksuuksia ja kaarevuuksia. Suosimme aina luonnollista ilmettä, mutta tietenkin myös näyttävät ripset luonnistuvat. Paulan kestosuosikiksi on muotoutunut 0,15 paksuus, c-kaarevuus ja pituudet 9-11mm ja ne menevätkin useimmalle asiakkaalle. Valinnat tehdään kuitenkin aina asiakkaan omien ripsien perusteella ja yhdessä asiakkaan kanssa. Ripsipidennyksen kestävyys on todella yksilökohtaista, mutta jos ripset haluaa pitää kauniissa kunnossa, on tyypillisin huoltoväli n. 4 viikkoa. Asiakas saa mukaansa ensimmäiseltä kerralta kotihoito-ohjeet ja ripsiharjan.

Klassinen ripsipidennys. C-kaarevuus, paksuus 0.15 ja pituudet 8,9 ja 10mm.

Pikahuolto vai täydellinen kokonaisuus?

Kädet ja jalat kaipaisivat paljon enemmän huoltoa ja hoitoa, kuin mitä me niille annamme. Jos hoidat niitä hyvin, perus manikyyri tai jalkahoito varmasti riittää, mutta jos edellisestä hoidosta on aikaa tai sinulla on selkeästi ongelmia, jotka vaativaat perusteellisempaa hoitoa, kannattaa ottaa täydellinen käsi- tai jalkahoito. Silloin kosmetologisi ehtii hoitamaan sinua paremmin ja esimerkiksi pahat kovettumat tai repeytyneet kynsinauhat saadaan siistiksi. Extrana täydelliseen jalkahoitoon kuuluu kynsien lakkaus ja lakan saa omaksi, sillä hygieniasyistä emme käytä samaa lakkaa toisilla asiakkailla. Ja kukapa ei nauttisi myös hieronnasta, joka kuuluu täydelliseen hoitokokonaisuuteen.

Kaikki ihanat hieronnat.

Klassisen hieronnan voi ottaa ihan vain rentoutusmielessä, tai sitten voidaan keskittyä ongelma-alueisiin ja avata ja rentouttaa kipeitä lihaksia. Hieronta on yksi tärkeimmistä kehonhuolloista, sillä aina joku paikka on hieman jumissa ja istumatyön lisääntyessä ongelmat vain pahenevat. Omat ongelmansa on tietenkin myös jaloillaan työskentelevillä. Jumissa oleva lihas voi aiheuttaa paljon muitakin ongelmia ja vaivan syytä voi monesti joutua etsimään. Esimerkiksi takaraivon alueella ilmenevä päänsärky voi olla kireän jalkapohjan vaikutusta. Parhaat hoitotulokset saadaan yleensä sarjahoidolla. Tai vaihtoehtona on tosiaan vain pysähtyä, nauttia ja rentoutua, jolloin otteita yleensä vähän pehmennetään.

 

Kuumakivihieronta on yhtä kuin klassinen hieronta kuumia kiviä apuna käyttäen. Kivien kuumuus lämmittää ja rentouttaa lihasta, jolloin hieronnasta saadaan hieman tehokkaampaa, kun lihaksia ei tarvitse käsin lämmitellä. Lämpö myös vaikuttaa koko kehoon rauhoittavasti ja rentouttavasti ja mukana onkin yleensä rentouttava musiikki ja aromakynttilät. Eli myös mieli saa hoitoa.

 

Usein hieman ”hihhulihoidoksi” mielletty Intialainen päähieronta, onkin tehokkaampi, kuin moni edes tietää. Hiuspohjan kireys on yksi kehon yleisimmistä ongelmakohdista monen sitä edes tiedostavan. Intialaisessa päähieronnassa käsitellään yläselkä, käsivarret, korvalehdet ja hiuspohja (ei vaadi hiuksia ;D) ja sen teho perustuu napakoihin ja siveleviin otteisiin, joita käytetään vuoronperään. Hieronta on siis erinomainen, etenkin jos kärsit niska-hartia kivuista.

 

Intialaisessa päähieronnassa on myös toinen puoli, joka saattaa olla kovinkin voimakas kokemus, mikäli pidät mielesi avoinna tai tiedät olevasi herkkä. Hieronnassa tekijä on todella lähellä ja läsnä ja vähintään yksi käsi on koko ajan kosketuksissa asiakkaan kanssa. Hieronnassa käsitellään myös pään marma- eli energiapisteitä, jotka vastaavat akupisteitä. Hieronta saattaa siis laukaista minkä tahansa reaktion itkun ja hysteerisen naurun väliltä ja kaikki tunteet ovat enemmän kuin sallittuja hoidon aikana eikä tunteita missään nimessä pidä yrittää peitellä tai tukahduttaa. Hoitaja on nähnyt kaikki mahdolliset reagoinnit ja elää niissä itse mukana. Kaiken kaikkiaan keho ja mieli on todella rentoutunut ja vapautunut hoidon jälkeen, uskoi sitte marmapisteisiin tai ei.

 

Aromaterapia on myöskin monipuolinen hoitomuoto. Hieronta on otteiltaan todella kevyt ja seuraa kehon lymfakiertoa ja koska hieronnassa käytetään 100% eteerisiä öljyjä, se vaikuttaa tehokkaasti ja voimakkaasti kehon toimintoihin ja erityisesti nesteaineenvaihduntaan. Kaikilla eteerisillä öljyillä on omat hoitovaikutuksensa, mutta tyypillisesti käytettävät öljyt ovat rentouttavia, tasapainottavia, puhdistavia tai energisoivia. Asiakkaan kanssa käydään aina läpi, mitä öljyä käytetään ja mitä hoitovaikutusta haetaan. Eteeriset öljyt ovat ainut kosmetiikan muoto, jotka imeytyvät kehoon aina verenkiertoon asti ja siksi niiden kanssa ollaan tarkkoina. Aromahierontaa ei koskaan tehdä, mikäli sairastat syöpää, saat sädehoitoa tai kemoterapiaa, olet raskaana tai imetät, kärsit verisuonitukoksista tai verenvuototaudista tai sinulla on tulehdus tai antibioottikuuri. Öljyllä kestää n. 4 tuntia poistua kehosta ja saman päivän aikana ei suositella kovaa urheilua, saunaa tai alkoholia.

Kuumakivihieronta.

Intialainen päähieronta.

Aromahieronta.

Mikä ihmeen vartalopakkaus?

 

Vartalon ihoa pitäisi hoitaa, kuten kasvojenkin ihoa ja se onnistuu esimerkiksi osapakkaushoidoilla. Hoidossa ihoalue puhdistetaan, kuoritaan ja iholle levitetään joko kosteuttava naamio tai turve-/mutanaamio. Iho kääritään muoviin ja annetaan vaikuttaa 20 minuuttia. Tuona aikana asiakas saa rentoutua tai nukkua tai vaihtoehtona on ottaa joku pikahoito sillä välin. Naamion imeytyksen tai puhdistuksen jälkeen alue hierotaan ja sille levitetään loppuvoide.

Yleisimpiä hoitoalueita ovat selkä, pakarat ja jalat. Kosteuttavan pakkaushoidon idea on elvyttää kuivan ihon toimintoja, kirkastaa ja parantaa ihon pintaa ja kosteuttaa iho tehokkaasti.

Muovipakkauksen teho perustuu okkluusioon, jossa siis ihon päälle muodostetaan läpäisemätön kalvo, eikä kosteus pääse karkaamaan, vaan se jää muhimaan muovin alle.

 

Turpeella taas on hirveä määrä hoitovaikutuksia, joista tärkeimpinä mainittakoon sen puhdistava ja tasapainottava ominaisuus yhdessä kivunlievityksen kanssa. Turvehoito sopii erinomaisesti tulehduksesta, reumasta tai urheiluvammasta kärsivää henkilöä ja auttaa myös selluliitin hoidossa, sillä se kiihdyttää aineenvaihduntaa. Tutkimuksissa on todettu, että turpeen sisältämät huminiaineet poistavat reumaa aiheuttavaa entsyymiä nivelistä ja se tuo siksi helpotusta reumaattisiin nivelkiputiloihin. Turve on 100% luonnontuote, antibakteerinen eikä aiheuta allergioita ja on siksi ainut laatuaan aivan kaikille sopiva tuote.