Studio Sassy

Hair & Beauty

Kauneushoitolan palvelunimikkeet on avattu ja selitetty ja niihin pääset alla olevasta linkistä.

 

Palvelukuvaukset

 

 

 

Kauneushoitolapuolen yhteistyökumppanit taas ovat esiteltynä alla.

 

Suomalainen tieteellinen tutkimus huipentui maailmanlaajuiseen patentointiin.

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13). BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman.

 

+Suomalainen tieteellinen innovaatio

+Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja +Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet

+Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja

+Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita

+Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja

+Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

 

Tuotteella tehdyissä hoitokokeissa saadut tulokset ovat olleet rohkaisevia. BTB13 on ikääntymistä ehkäisevä kosmeettinen valmiste, joka on osoittautunut tehokkaaksi anti-age valmisteeksi. Sen teho on yllättänyt monet ammattilaiset, mm. esteettiset kirurgit, sillä jo ikääntyneen ihon anti-age -hoito on haastavaa. Anti-Age hoidon lisäksi BTB13 seerumia ja hoitotuotteita käytetään myös iho-ongelmien hoidossa. Moni erittäin kuivasta ja herkästä ihosta kärsivä on löytänyt avun BTB13-tuotteista. BTB13 on myös suosittu hoito esteettisen kirurgian jälkihoidossa, jossa kutinan esto sekä ihon nopea uusiutuminen on oleellista.

 

Tuotesarjasta löytyy neljä eri tuotelinjaa;

Pro Age- linja on erityisesti ikääntyneelle iholle rakennettu, sillä aktiiviainepitoisuudet ovat korkealla ja vahvuuksia on kolmea erilaista. Linjan tuotteet heleyttävät ja kirkastavat ihon pintaa ja iho kiinteytyy ja vahvistuu sekä värierot tasoittuvat.

 

Sensitive-linja on nimensä mukaisesti suunnattu herkälle iholle, joka tarvitsee kosteutusta, rauhoitusta ja vahvistusta.

 

Medical-linja on suunnattu epäpuhtaalle, rasvoittuvalle tai akneen taipuvaiselle iholle. Sieltä löytyy tehopuhdistajat ja tasapainottavat tuotteet aina arpivoiteeseen asti.

Tehokasta hoitoa iholle ja aisteille.

Vuonna 1954 perustettu Yon-Ka on edelläkävijä fytoaromaattisten hoitotuotteiden saralla. Kansainvälisesti tunnettu oman alansa huippuosaaja tarjoaa ihollesi kasvien kaikkein tehokkaimmat ainesosat: eteeriset öljyt, vitamiinit, hedelmähapot, polyfenolit, peptidit sekä hivenaineet. Yhdessä nämä luonnon tehoaineet saavat aikaan tehokkaita hoitotuloksia ja sopivat kaikkein herkimmälle ja vaativimmallekin iholle.

 

Yon-Ka -tuotteiden ydin, «Yon-Ka Sydän» on viiden tehokkaan eteerisen öljyn – laventelin, sypressin, rosmariinin, timjamin ja kurjenpolven – yhdistelmä. Tämä ainutlaatuinen sydän yhdistyy Yon-Ka -tuotteissa eri puolilta maailmaa saataviin hoitaviin kasviuutteisiin tehden niistä entistä tehokkaampia.

 

Kaikki Yon-Ka -tuotteet kehittää, valmistaa ja testaa Laboratoires Multaler, ranskalainen perheyritys. Tuotteet valmistetaan huolella korkealaatuisista raaka-aineista sarjan tuotefilosofian mukaisesti ja rautaisten ammattilaisten – kemistien, farmasian asiantuntijoiden sekä biologien – valvonnassa. Yon-Ka -tuotteita saa Ranskasta ja muualta maailmasta yli 5000 asiantuntijapisteestä, kylpylöistä sekä kauneushoitoloista, joissa koulutettujen ammattilaisten osaaminen takaa tehokkaasti yksilöidyt, jokaisen asiakkaan tarpeita ja toiveita vastaavat sekä välittömiä hoitotuloksia antavat hoidot.