Studio Sassy

Hair & Beauty

Välillä voi olla vaikeaa valita oikea palvelu loputtomalta tuntuvasta listasta, joten avaan tässä hieman palvelunimikkeiden sisältöä. Toki aina saa soittaa tai laittaa viestiä varmistuakseen, että tulee varattua oikea palvelu. Me ammattilaiset olemme auttamassa ja palvelemassa teitä kaikkien mieltä askarruttavien asioiden suhteen ja joidenkin palvelujen suhteen konsultointi on lähes aina tarpeellista.

Mitä eroa on kampaamo- ja parturipalvelulla?

 

Kyse ei ole "miesten tai naisten leikkauksesta", vaan nimikkeillä erotetaan leikkaustekniikat ja palveluajat. Vaikka siis olet esim. nainen, mutta hiuksesi leikataan koneella sivuilta ja takaa, on oikea palvelu sinulle silloin parturointi. Sama koskee miehiä, joilla on pitkä surffi- tai hevitukka. Meillä pääsääntöisesti hinnoitellaan leikkaus kulutetun ajan mukaan. Jos minulla menee pitkän tukan leikkaukseen ja viimeistelyyn 30min, en veloita kampaamopalvelun hintaa. Sama koskee mallinmuutoksia. Se on hyvä valita, jos et ole aivan varma millaisen leikkauksen haluat, sillä ehdimme hyvin suunnittelemaan ja miettimään asiaa yhdessä. Mutta! Jos sinulla on peppuun asti pitkä tasainen tukka ja haluat siitä 30 senttiä lyhyemmän samalla tavalla tasaisen mallin, niin riittää, että varaat kampaamopalvelun. Sillä, leikataanko sentti vai kymmenen ei ole väliä, jos malli on sama.

Apua! Mikä väri?!

 

 

Lähtökohta: kuinka pitkältä matkalta hiusta värjätään, määrittää palvelunimikkeen. Eli vaikka sinulla olisi pitkä tukka, mutta haluat värjätä ylikasvaneen 10cm pitkän tyvikasvun, on palvelunimike silloin "värjäys lyhyt tukka". Itse tyvivärjäys kattaa yleensä max. 2cm tyvikasvun. Toki ,jos sinulla on superpaksu tai -pitkä tukka, arvostamme suuresti ennalta ilmoittamista asiasta, sillä kuten jokainen hevosen harjan omaava henkilö tietää, föönauksessa saattaa kestää.

Värjäysmaailma on todella monimuotoinen ja kuluttajan on välillä mahdotonta tietää, mikä värjäys on mahdollinen ja mikä ei. Jälleen kerran, me ammattilaiset olemme täällä teitä varten ja osaamme kertoa, mitä tiettyyn lopputulokseen pääseminen vaatii. Jos hiustasi on aiemmin värjätty haluttua lopputulosta tummemmaksi, on värinpoisto tavalla tai toisella aina paikallaan, sillä värillä ei voi vaalentaa väriä. Asia on toinen, jos hiuksesi on täysin käsittelemätön. Eli summa summarum, jos mielit isompaa väri muutosta, kannattaa soittaa ja varmistaa asia.

 

Raidat, balayage, liukuvärjäys, shokkiväri etc.

 

Kun katselet fiiliskuvia hiuksista, joissa on useampi eri vivahde/tummuusaste on palvelu aina monimuotoisempi eikä siitä yleensä selvitä levittämällä yksi väri tyvestä latvaan. Ellei nyt sitten pohjasi satu olemaan juuri sopivan vivahteinen. Nuo kauniit vivahteiset värjäykset vaativat erikoistekniikat, jotka vievät enemmän aikaa ja tuotteita ja ovat siksi kalliimpia. En halua saada tätä kuulostamaan liian negatiiviselta, päinvastoin, niitä on ihana tehdä ja ne näyttävät myös asiakkaiden päissä upeilta.

Mutta! Jos haluat esim. tyveen hieman tummemman yhden värin ja latvaan pari astetta vaaleamman yhden värin, niin let's be honest, hommaan menee aivan sama aika, kuin yhden värin levittämiseen tyvestä latvaan eli sen takia ei tarvitse varata "monivärjäystä" vaan värjäys hiuksen pituuden mukaan riittää. 

Raidoitettu pohja, johon laitettu kaksi astetta tummempi tyviväri ja yksi väri latvaan.

Tyviväri ja vaalennus balayage-tekniikalla.

Kaksiväriraidoitus vaalennusaineella ja tummalla värillä sekä sävytys.

Hiustenpidennykset ja permanentit

 

Hiustenpidennyksistä on ihan oma sivu ja niistä voit lukea linkin kautta tarkemmin lisää.

 

Hiustenpidennykset

 

 

Permanenteista ensimmäisenä se, että me emme tee rakennekäsittelyjä vastikään vaalennettuihin hiuksiin suuren katkeamisvaaran vuoksi. Permanentit ovat selkeästi kasvattaneet taas suosiotaan 80-luvun jälkeen ja vaikka käsittely tehdään miedommilla myrkyillä, kuin noina aikoina, on se silti kova käsittely hiukselle ja suosittelemme aina ottamaan palveluun mukaan Olaplex-suojan. Kiharaa voi tehdä montaa erilaista löysästä laineesta bed head-kiharaan ja aina sinne afroon asti. Permanentti on yleensä hyvä varata konsultaation kautta, jotta ammattilainen osaa arvioida tarvittavan tekniikan ja ajan.

 

 

Kampaus ja meikki juhlaan tai arkeen

 

Asiakkaat ovat pyydelleet anteeksi sekä sitä, että tulevat useamman kampauskuvan kanssa, kuin että tulevat tyhjin käsin. Hei. Kumpikaan ei haittaa. Kuvissa on aina se etu, että saamme selkeämmän kuvan sinun visiosta ja toiveista, mutta yhdessä suunnittelu on myös kivaa ja antaa meille ammattilaisille luovaa vapautta. 

Jos sinulla on hyvin selkeä kuva siitä, mitä haluat sinun on helpompi valita oikea palvelu, sillä tarjolla on yksinkertaisesti kiharakampaus, klassinen nuttura tai juhlakampaus.

Kiharakampaus on noin 45min palvelu, jolloin pitkä ja paksukin tukka ehditään kihartaa kokonaan tai kihartaa ja  kiinnittää osittain.

Klassiset nutturat ovat esimerkiksi espanjalainen niskanuttura, banaaninuttura, 50-luvun victory rollsit. Niiden kohdalla pohjatyö on yleensä nopeampi ja keskitymme itse nutturan siistiin ja kauniiseen muotoon.

Juhlakampaus on ehdottomasti paras vaihtoehto silloin, kun et tiedä mitä haluat, koska aikaa on varattu suunnitteluun ja toteutukseen ja aikaa on tekniseempäänkin työhön. Juhlakampaus on oikea valinta myös silloin, kun kampaus vaatii pohjatyötä, tekniikkaa ja kiinnittelyä. Juhlakampausnimike pitää sisällään myös hääkampauksen. Koekampauksista keskustelemme yleensä henkilökohtaisesti asiakkaan kanssa.

 

Meikin suhteen on aina hyvä tulla avoimin mielin. Jälleen kerran kuuntelemme ja toteutamme aina sinun toiveidesi mukaan, mutta on hyvä muistaa, että toisen tekemä meikki poikkeaa hyvin paljon itse tehdystä. Joten jos sinulle on todella tarkkaa, että kulmat ovat juuri tasan sellaiset, kuin itse teet, on parempi, että teet ne itse. Me emme pysty jäljittelemään toisen kädenjälkeä. Meillä ammattilaisilla on kuitenkin tarkka esteettinen silmä ja ymmärrämme värien päälle ja meikki suunnitellaan aina osaksi sinun kokonaisuutta, joten olet varmasti hyvissä käsissä ja meille on äärimmäisen tärkeää, että lähdet liikkeestä tuntien olosi kauniiksi.

Juhlakampaus.

Nutturakampaus.

Banaaninuttura.

Alla olevista linkeistä suoraan hinnastoon ja ajanvaraukseen.

 

Hinnasto

Ajanvaraus