Studio Sassy

Hair & Beauty

Meillä tehdään kaikki hiustenpidennykset Simply Natural® -pidennyshiuksella, koska sen laatuun ja kestävyyteen voimme luottaa.

Simply Natural® käyttää Super Remy - laatuluokkaan kuuluvaa hiusta, joka tarkoittaa sitä, että:

 

-hiukset ostetaan aina samoilta kasvattajilta

-hius on yhtä paksua ja vahvaa tyvestä latvaan

-yksittäisiä mustia hiuksia ei löydy vaaleiden hiusten joukosta

-hiukset istutetaan kiinnitysosioon tasaisesti

 

Simply Natural® - tuotteille on myös myönnetty Kestävän kehityksen sertifikaatti (EU GSP - generalized scheme of preferences), sillä se edistää kehitysmaiden taloudellista kasvua eikä kuormita luontoa ja ekosysteemiä sekä laatusertifikaatti ISO 9001:2008.

 

Simply Natural® - tuotteilla voi tehdä niin perinteisiä pidennyksiä ja tuuhennoksia, kuin raidoituksia tai efektivärjäyksiä. Pidennystekniikka sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa, ja kampaajasi voi kertoa sinulle tarkemmin tekniikoiden eroista.

 

 

 

Simply Natural Mago® - tekniikka on maailman hellävaraisin pidennysmenetelmä, jossa pieneen hiusosioon solmitaan puuvillanaru täysin uniikilla solmutekniikalla. Simply Natural® tehtailija Mr. Lee sai inspiraation seuratessaan vuorikiipeilijöitä ja heidän tekemiään turvasolmuja ja keksi siitä uuden tehokkaan, mutta hellävaraisen hiustenpidennystekniikan ja sai tekniikalleen 20 vuoden patentin.

Vahva kaksoisvetosolmu kestää niin pesut ja harjaukset, kuin hiuksen värjäyksenkin. Solmu ei vaurioita hiusta lainkaan ja myös poisto on helppo ja hellävarainen. Solmussa on kohta, jonka leikkaamalla solmu aukeaa ja hius pääsee vapaaksi.

Osiot ovat pieniä ja höyhenenkevyitä ja pidennyshiukset sulautuvat kauniisti omaan tukkaan. Pidennykset eivät myöskään aiheuta allergiaa tai hiertymiä hiuspohjaan.

Teippipidennys on edelleen yksi suosituimmista pidennystekniikoista, sillä hiukset ovat uudelleen käytettävät, mikäli niistä pitää hyvän huolen ja koska tekniikalla saadaan nopeasti isojakin muutoksia aikaan. 

Simply Natural® - teipit ovat täysin uudistuneet ja teippipidennykset kulkevat nimellä Dual Weft.

Dual Weftin tyviosaan on lisätty toinen kapeampi nauha, joka naamioi varsinaisen teippinauhan. Myös itse teippiosio on entistä ohuempi. Lopputulos on todella huomaamaton myös ohuissa hiuksissa.

Sinetti on erittäin huomaamaton hiustenpidennysten kiinnitystapa. Sinetti sulatetaan kolvilla omien hiusten tyveen ja siitä pyöritellään riisinjyvän kokoinen ja näköinen osio. Pienen kokonsa ansiosta osiot sulautuvat omaan tukkaan ja liikkuvat luonnollisesti muun hiuksen mukana. 

Sinetit ovat luonnollisen lookinsa vuoksi olleet todella suosittu tekniikka, mutta hellävaraisuuden vuoksi suosittelemme etenkin vanhoja sinettiasiakkaita siirtymään Mago-pidennysten puoleen.

HINNASTO

 

Pidennykset tehdään aina tuntiveloituksella, joka on 65€/h ja hinta määräytyy valitun tekniikan ja määrän mukaan. Hiusta leikataan tarvittaessa ja se kuuluu palvelun hintaan. Pidennyksiin menee harvemmin kahta tuntia pidempään, mutta jos tukkaa halutaan päähän useampi paketti, voi tuolissa joutua istumaan jopa kolmesta neljään tuntiin. Jos olet ensikertalainen, on hyvä tulla ilmaiseen konsultaatioon, jotta näemme hiuksen värin ja pystymme kertomaan tarkemmin montako pakettia pidennyshiusta tarvitset.

 

Alla on Simply Natural® - pidennyshius hinnasto, sillä hiuksen hinta lisätään aina laskuun ja hiuksen hinta peritään yleensä ennakkoon. Hinnasto on tukkurin määrittelemä. Asiakkaalla on myös mahdollisuus hakea pidennyshiukset itse, jolloin alla olevista hinnoista vähennetään ALV 24%.

 

Mago

Suora tai laine

30cm, 25 osiota 92€

40cm, 25 osiota 111€

50cm, 25 osiota 127€

50cm Magoa saatavilla myös syvemmällä laineella

 

Sinettihius

Suora, laine tai kihara

30cm, 25 osiota 84€

50cm, 25 osiota 124€

Shokkisävy, 30cm, 10 osiota 40€

Shokkisävy, 50 cm, 10 osiota 57€

 

Dual Weft

Suora tai laine

30cm, 12 osiota 143€

50cm, 12 osiota 173€

Saatavilla myös erikostilauksesta 60cm