Studio Sassy

Hair & Beauty

Kampaamon palvelunimikkeiden selitykset löydät alla olevasta linkistä.

Palvelukuvaukset

 

 

Kampaamon palveluja ei tietenkään tuoteta ilman laadukkaita ja luotettavia tuotteita. Me suosimme suuresti kotimaista, mikä näkyy valitsemissamme tuotesarjoissa, mutta luotamme myös ulkomaisiin alansa pioneereihin. Alta löytyy yhteistyökumppanimme ja käyttämämme tuotesarjat.

Schwarzkopf on yksi kolmesta tunnetuimmasta hiusbrändistä koko maailmassa ja edustaa laatua, ammattimaisuutta ja innovaatiota jo yli 111 vuoden ajan. Schwarzkopf on sekä kuluttajien, että ammattilaisten luottama tuotemerkki.

 

Schwarzkopfin ammattivärit ovat luotettavia ja sävyvalikoima on loputon. Instagramissa Sassyn sivuilla nähtävät ruusukullat ja granny-harmaat, ovat valtaosa Schwarzkopf Igora-värien aikaansaannosta. IGORA ROYAL High Definition - Teknologia tarjoaa seuraavat edut: Täysin uudistetut pigmenttikoostumukset antavat puhtaimmat ja intensiivisemmät väritulokset, entistä paremman kartan tupsua vastaavuuden ja maksimaalisen peittokyvyn. Lipiditeknologiaan perustuva kuljetinaine auttaa värin tunkeutumista hiukseen ja sulkee hiuksen suomukerroksen taaten pitkäkestoisen lopputuloksen. 

Osis – Only Seen In Salons.

 

Toki lyhenne ei aivan pidä enää paikkaansa, mutta Osis+ onkin tänä päivänä yksi maailman myydyimmistä ja luotetuimmista tuotesarjoista ja on siksi levinnyt myös kampaamoiden ulkopuolelle. Mitä ikinä hiustenlaittoon tarvitsetkaan, they got it. Lakoilla on hyvä pito, eivätkä ne tahmaa, vaha on valintasi mukaan, joko tiukkaa kamaa tai uudelleen muovailtavissa. Ja mites Dust It-puuterivaha… Sarjansa ykkönen! Sassylta löytyy perustarpeet ja kampaajasi neuvoo tuotteiden oikeinkäytössä.

Hiukset tarvitsevat hoitoa yhtä lailla kuin iho.

On tärkeää hoitaa hiuksia säännöllisesti, myös sisältäpäin: hiukset tarvitsevat intensiivistä hoitoa säilyttääkseen kauneutensa ja luonnollisen kiiltonsa. BC HAIRTHERAPY antaa hiuksille niiden tarvitsemaa hoitoa. Jokaisella tuotteella on sama päämäärä: auttaa hiuksiasi säilyttämään niiden luonnollisen kauneuden. Ihonhoidon uusimpien keksintöjen ja aikaansaannosten inspiroimana, Schwarzkopf Professional on kehittyneillä tutkimuksillaan ja tehokkailla vaikuttavilla aineosillaan saavuttanut BC Bonacure -tuotelinjalle täysin uuden laatutason. BC HAIRTHERAPY ei ole pelkästään tehokas, vaan myös aistikas tuotelinja. Samettisen pehmeät koostumukset ja uudet, herkät tuoksut tekevät hiustenhoidosta aidon kosmeettisen ja hemmottelevan elämyksen, jonka haluat kokea yhä uudelleen ja uudelleen.

SUOMALAINEN hiusvärisarja!

Minä ja muut ammattilaiset ovat täysin rakastuneita tähän Ylöjärvellä valmistettuun hiusvärisarjaan. Värjäykset ovat olleet niin kauniita ja tasaisia, sävyt intensiivisiä ja hius uskomattoman kiiltävä käsittelyn jälkeen. Sim on erikoistunut hajusteettomiin ja hypoparfymoituihin tuotteisiin ja sillä on kotimainen avainlippu-merkintä. Monipuolisesta SensiDO Cream Color sarjasta löytyy erittäin laaja 120 sävyn valikoima. Cream Color hiusvärit sisältävät värinkohentajaa, joka hidastaa värin kehittymistä sekoitusvaiheessa mahdollistaen värimolekyylien pääsyn hiusrakenteeseen ja värin kehittymisen oikeassa paikassa. Väristä tulee kestävä, intensiivinen ja kiiltävä.

SensiDO Trillion Tones by Rebecca Taylor on hybridiväri, joka ei ole suoraväri, ei kestoväri eikä kevytväri, vaan kaikkia niitä. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot.