Studio Sassy

Hair & Beauty

Kampaamon palvelunimikkeiden selitykset löydät alla olevasta linkistä.

Palvelukuvaukset

 

 

Kampaamon palveluja ei tietenkään tuoteta ilman laadukkaita ja luotettavia tuotteita. Me suosimme suuresti kotimaista, mikä näkyy valitsemissamme tuotesarjoissa, mutta luotamme myös ulkomaisiin alansa pioneereihin. Alta löytyy yhteistyökumppanimme ja käyttämämme tuotesarjat.

Schwarzkopf on yksi kolmesta tunnetuimmasta hiusbrändistä koko maailmassa ja edustaa laatua, ammattimaisuutta ja innovaatiota jo yli 111 vuoden ajan. Schwarzkopf on sekä kuluttajien, että ammattilaisten luottama tuotemerkki.

 

Schwarzkopfin ammattivärit ovat luotettavia ja sävyvalikoima on loputon. Instagramissa Sassyn sivuilla nähtävät ruusukullat ja granny-harmaat, ovat valtaosa Schwarzkopf Igora-värien aikaansaannosta. IGORA ROYAL High Definition - Teknologia tarjoaa seuraavat edut: Täysin uudistetut pigmenttikoostumukset antavat puhtaimmat ja intensiivisemmät väritulokset, entistä paremman kartan tupsua vastaavuuden ja maksimaalisen peittokyvyn. Lipiditeknologiaan perustuva kuljetinaine auttaa värin tunkeutumista hiukseen ja sulkee hiuksen suomukerroksen taaten pitkäkestoisen lopputuloksen. 

Osis – Only Seen In Salons.

 

Toki lyhenne ei aivan pidä enää paikkaansa, mutta Osis+ onkin tänä päivänä yksi maailman myydyimmistä ja luotetuimmista tuotesarjoista ja on siksi levinnyt myös kampaamoiden ulkopuolelle. Mitä ikinä hiustenlaittoon tarvitsetkaan, they got it. Lakoilla on hyvä pito, eivätkä ne tahmaa, vaha on valintasi mukaan, joko tiukkaa kamaa tai uudelleen muovailtavissa. Ja mites Dust It-puuterivaha… Sarjansa ykkönen! Sassylta löytyy perustarpeet ja kampaajasi neuvoo tuotteiden oikeinkäytössä.

Hiukset tarvitsevat hoitoa yhtä lailla kuin iho.

On tärkeää hoitaa hiuksia säännöllisesti, myös sisältäpäin: hiukset tarvitsevat intensiivistä hoitoa säilyttääkseen kauneutensa ja luonnollisen kiiltonsa. BC HAIRTHERAPY antaa hiuksille niiden tarvitsemaa hoitoa. Jokaisella tuotteella on sama päämäärä: auttaa hiuksiasi säilyttämään niiden luonnollisen kauneuden. Ihonhoidon uusimpien keksintöjen ja aikaansaannosten inspiroimana, Schwarzkopf Professional on kehittyneillä tutkimuksillaan ja tehokkailla vaikuttavilla aineosillaan saavuttanut BC Bonacure -tuotelinjalle täysin uuden laatutason. BC HAIRTHERAPY ei ole pelkästään tehokas, vaan myös aistikas tuotelinja. Samettisen pehmeät koostumukset ja uudet, herkät tuoksut tekevät hiustenhoidosta aidon kosmeettisen ja hemmottelevan elämyksen, jonka haluat kokea yhä uudelleen ja uudelleen.

SUOMALAINEN hiusvärisarja!

Minä ja muut ammattilaiset ovat täysin rakastuneita tähän Ylöjärvellä valmistettuun hiusvärisarjaan. Värjäykset ovat olleet niin kauniita ja tasaisia, sävyt intensiivisiä ja hius uskomattoman kiiltävä käsittelyn jälkeen. Sim on erikoistunut hajusteettomiin ja hypoparfymoituihin tuotteisiin ja sillä on kotimainen avainlippu-merkintä. Monipuolisesta SensiDO Cream Color sarjasta löytyy erittäin laaja 120 sävyn valikoima. Cream Color hiusvärit sisältävät värinkohentajaa, joka hidastaa värin kehittymistä sekoitusvaiheessa mahdollistaen värimolekyylien pääsyn hiusrakenteeseen ja värin kehittymisen oikeassa paikassa. Väristä tulee kestävä, intensiivinen ja kiiltävä.

Hajusteeton ja vegaaninen SensiDO Simplex Bonder on vaalennuksen, värjäyksen ja rakennekäsittelyiden yhteydessä käytettävä tuote, joka suojaa hiusta erittäin tehokkaasti teknisenkäsittelyn aikana. SensiDO Simplex Bonder on täysin uudella tavalla toimiva korjaava ja vahvistava tehohoitotuote, joka elvyttää kaikkein huonokuntoisimmatkin hiukset upeiksi, kiiltäviksi ja vahvoiksi.

 

Sopii kaiken laatuisille ja kuntoisille hiuksille. Uusi innovatiivinen teknologia suojaa hiuksen rikkisidoksia ja rakennepaikkaa jo katkenneet sidokset ennennäkemättömällä tavalla vahvistaen samalla hiusta. Parantaa hiusvärin kestoa ja suojaa hiusta myös mekaanisen rasituksen aiheuttamilta vaurioilta.

 

SensiDO Simplex Bonderin avulla elvytät myös kaikkein huonokuntoisemmatkin hiuksen kauniin kiitäviksi ja hoidetun näköiseksi. Tuotteen toimivuus perustuu hiusten yhtäaikaiseen suojaamiseen, korjaamiseen ja vahvistamiseen.

 

Näin se toimii: Simplex Bonder sisältää bifunktionaalisen polymeerin, jolla on erityinen ketjupituus pyrrolidoni-karboksyylihapon kanssa. Tämän polymeerin erityisen ketjupituuden johdosta se suojaa ja korjaa hiuksia vaalennus- ja värjäyskäsittelyiden aikana sekä vahvistaa keratiinin proteiinisidoksia, mikä puolestaan johtaa hiuskuidun parempaan laatuun. Polymeerin ainutlaatuisen rakenteen ansiosta sillä on myös hyvin korkea affiniteetti, jonka vuoksi se palauttaa keratiinin rikkisidokset sekä jälleenrakentaa hiusten vetysidoksen. Samainen polymeeri myös palauttaa hiuksen luonnollisen hydrofobisuuden, joka tyypillisesti häviää hiuksesta kemiallisten käsittelyjen aikana.

SensiDO Trillion Tones by Rebecca Taylor on hybridiväri, joka ei ole suoraväri, ei kestoväri eikä kevytväri, vaan kaikkia niitä. SensiDO Trillion Tones on suoraväripigmentteihin perustuva PPD vapaa hiusväri, jota voidaan käyttää myös kestovärin tavoin. Sen avulla onnistuu kaikki värjäykset luonnollisesta ruskeista pasteilleihin ja räikeisiin shokkiväreihin kuin myös harmaanpeitot sekä taitot.